Facebook pixel

PROJECT IN DE KIJKER: BETONLOOK VINYL BIJ RE.CHARGE ANTWERPEN

In Antwerpen op het bruisende eilandje vind je Re.Charge, de eerste ‘body positive’ gym van België. 

Gudrun Hespel is fiere uitbaatster van Re.Charge, een vernieuwend concept waar je in alle rust kan sporten of even kan ontspannen met healthy food & drinks in het midden van de drukke stad. 

Gekozen vloer?

Three of a Kind Design, de creatieve design studio, die het ontwerp maakte did one hell of a job. Re.Charge is niet zomaar een gym, je stapt binnen in een beleving. Een heel natuurlijke flow met veel organische vormen, walnootkleur en onze prachtige vinyl betonlook vloer Jellyfish -F028 die doorheen de volledige zaak ligt. 

Voor Re.Charge was ze op zoek naar een mooie, stevige en stille vloer. Na een bezoekje aan Martens Hout in Schoten, één van onze verdelers, was ze verkocht. Enter Floorify.

We vroegen aan Gudrun naar de grootste doorslaggevers bij de keuze voor een vinyl betonlook vloer van Floorify voor haar sportschool. 

Het design was doorslaggevend en paste perfect bij de rest van het ontwerp. 

De Jellyfish vloer is licht van kleur en straalt rust uit. Iets dat ik erg belangrijk vind voor Re.Charge, omdat we hier toch die ontspannen vibe willen doortrekken. 

Het spreekt voor zich dat alle ruimtes in onze gym heel erg intensief gebruikt worden. Ik wou een vloer die stevig, makkelijk te poetsen, en gebruiksvriendelijk was. 

De keuze voor onze projectvloer was echt wel heel belangrijk. De Jellyfish – F028 vinyl tegels liggen doorheen heel de zaak, ook in de groepsruimte, waar verschillende groepslessen gegeven worden. Rustige lessen zoals yoga, waar onze klanten letterlijk op hun yogamatje op de vloer liggen. Maar ook intensieve krachttrainingen waar we stevig tekeer gaan op de vloer. 

Gudrun is heel erg tevreden met de vloerkeuze. Ik heb al heel wat leuke reacties gekregen … 

Ik raad Floorify zeker aan bij klanten.

Meer info: recharge.be

Heb je ook een leuk project in de kijker? Stuur dan een mailtje naar hanne@floorify.comlanguage