Inspiratie

Marlies en Joshua kiezen voor Floorify vinyl planken

Marlies Verschraegen en haar man Joshua wonen in een prachtige rijwoning in het Antwerpse Deurne. Dat Marlies een passie en goed oog heeft voor interieurstyling zie je meteen als je hun huis binnenstapt. Tijdloos mooi en toch inspelend op de nieuwste trends. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat net zij voluit hebben gekozen voor Floorify.

Zowel beneden als boven een warm en authentiek gevoel 

In hun leefruimte koos het koppel voor de lichte en toch warme Seychelles-F100 vinyl planken. Ze waren daarna zodanig overtuigd van die keuze dat exact dezelfde vloer nu ook op hun bovenverdieping ligt. De authentieke uitstraling van hout zorgt voor een natuurlijke vibe in hun slaapkamer. Bovendien kruip je nooit meer met koude voeten in bed door het zachte, warme en gezellige gevoel. Sinds de komst van Floorify in Deurne is de ochtendhumeurratio er aanzienlijk gedaald. 

F100 - Seychelles

De ontdekking van Floorify op Instagram 

Marlies leerde Floorify kennen via Instagram en is ondertussen een echte #floorifan. Na een bezoekje aan ‘Martens Hout’ in Schoten, één van de vele vlijtige verdeelpunten, waren ze helemaal overtuigd van de kwaliteit. Ook de enorm uitgebreide collectie met veel verschillende soorten vloeren en tinten was voor hen een absolute meerwaarde. Bovendien kregen ze daar te horen dat Floorify makkelijk zelf te installeren en achteraf ook heel eenvoudig te onderhouden is.  

F100 - Seychelles

Geen compromissen, wél een totaalpakket 

Wat Marlies echt van Floorify doet houden is het feit dat ze geen toegevingen heeft moeten doen. Ze heeft nu én de look van een echte parketvloer én het natuurlijk gevoel van houtstructuur én het is makkelijk schoon te maken. Los van deze aspecten krijgen Marlies en Joshua ook nog vaak complimenten over de lichte, maar toch huiselijke tint van de Floorify Seychelles-F100. Ze hebben die -zoals het hoort- in de lengte van hun ruimtes gelegd waardoor hun huis nog groter lijkt. Puik werk! 

F100 - Seychelles
F100 - Seychelles
F100 - Seychelles
F100 - Seychelles

Gekozen vloer

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.