Inspiratie

De Blind Gekocht reveal van Lien haar woongedeelte in Brugge

Lien en Christine hadden 640.000 euro budget om hun droomwoning te vinden: een kangoeroewoning mét B&B in hartje Brugge. Een hele opgave voor de experten, maar dankzij de grondige zoektocht was er uiteindelijk een match!

Van koude tegelvloer naar gezellige cocon 

Bart gaf de keuken een jonge, speelse look met de gespikkelde F032 Piccolo uit de Floorify collectie “Grote Tegels”. Deze vloer zet meteen de toon in het woongedeelte van Lien: dit huis heeft pit. De keuze voor de F032 Piccolo is niet alleen speels, maar ook helemaal on trend. Deze vloer heeft namelijk een gespikkelde look die zorgt voor een vrolijke uitstraling. En dat is precies wat Bart wilde bereiken in de woning van Lien.  

Ook de woonkamer kon wat meer pit gebruiken, want dat viel wat tegen met de bestaande, koude tegelvloer… Floorify biedt de oplossing met een karaktervolle houtlook vloer: F099 Clooney.  Deze XL Rigide Vinylplanken worden zwevend geplaatst bovenop de bestaande tegelvloer: gewoon ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Bovendien oogt F099 Clooney niet alleen warm en gezellig, hij voelt ook heerlijk zacht en warm aan de voeten. Zo creëer je in no-time een knusse cocon om lekker in weg te dromen. 

F032 - Piccolo
F032 - Piccolo en F099 - Clooney
F032 - Piccolo
F032 - Piccolo
F032 - Piccolo

Een strakke look  

In Lien haar woning klikken de planken en tegels gewoon in elkaar. Er hoeft met andere woorden geen profiel tussen beide vloeren geïnstalleerd te worden. De woonkamer en keuken vloeien naadloos in elkaar over!

Zo wordt er een modern en strak oppervlak gecreëerd dat rust uitstraalt en een zalig gevoel van ruimte geeft. Deze strakke look speelt niet alleen perfect in op de huidige interieurtrends, maar levert ook tijdswinst op bij het plaatsen. Win win dus. 

F099 - Clooney
F032 - Piccolo F099 - Clooney
F032 - Piccolo F099 - Clooney

Groter is mooier  

De F099 Clooney XL planken met een lengte van maar liefst 2 meter zorgen voor een maximale beleving van de oppervlakte. Bart liet de planken in de breedte installeren omdat de smalle woonkamer op die manier visueel een stuk breder lijkt. Een slimme keuze voor deze ruimte.  

F099 - Clooney
F099 - Clooney
F099 - Clooney
F099 - Clooney
F099 - Clooney

De vloerkeuze van de interieurarchitecten

Nog extra inspiratie in mailbox?

Ontvang inspirerende mailings over onze vloeren. En blijf op de hoogte van alle acties.