Facebook pixel

DE GRONDLEGGERS“Jarenlang ontwierpen en verkochten we vloeren in opdracht van anderen, maar we wisten allebei dat het beter en mooier kon. Dan twijfel je niet: je doet het gewoon zelf.”


Jawel, met samen 25 jaar ervaring in vloeren en interieur weten Marie Callens en Pieter Buyck precies waar het op staat. Op Floorify, natuurlijk.

Het designeroog van Marie gaat hand in hand met de technische kennis van Pieter. Vraag hem naar de densiteit en treksterkte van Floorify en hij begint spontaan te glimlachen. “Ik kick op materialen en mogelijkheden. Dankzij de unieke rigide kern en het innovatieve productieproces lossen we met Floorify in één klap alle klassieke problemen van klikvinyl en laminaat op. Dat is toch cool?” 


Floorify is stil, warm, watervast én op zowat elke ondergrond eenvoudig te plaatsen. Ook zonder voorbereiding. "De kans om zo'n revolutionair product te lanceren, krijg je maar één keer in je leven. Daarom is Floorify zo'n fantastisch project."
Net als jij houden we van prachtige interieurs en vloeren die haast onopgemerkt dat warme thuisgevoel opwekken. Het moment waarop je heerlijk een glas inschenkt, je favoriete playlist opzet en geniet van het mooi leven met vrienden, familie of kinderen. Dat is wonen zoals het hoort: puur, mooi en zorgeloos met een Floorify vloer op maat van je thuis en je leven

"De mama in mezelf denkt praktisch: mijn vloer moet mijn kleine wildebrassen weerstaan. Niet voor even, maar voor heel lang."

BELGISCH DESIGN

Floorify is op en top Belgisch design. Welke Floorify vloer je ook kiest: als styliste zorgde Marie eigenhandig voor het ontwerp van het bijzondere formaat en gedetailleerde design. "Ik laat me inspireren door alles wat ik zie en beleef. Van knappe interieurs tot indrukwekkende architectuur. Komen warme kleuren en stoere materialen op? Dan vertalen we die trend naar een eigentijdse onderhoudsvriendelijke Floorify vloer.

Een vloer die past bij je thuis. Een vloer waarop geleefd mag worden. En gemorst. En gedanst. En gemoddervoet."

"Ik laat me inspireren door alles wat ik zie en beleef. Van knappe interieurs tot indrukwekkende architectuur."

VOOR INTERIEURLOVERS ÉN OUDERS

Mooier, makkelijker en steviger. Deze drie woorden zijn de essentie van Floorify. "De fashionaddict in mezelf is zot van een natuurlijke plankenvloer in huis. De mama in mezelf denkt vooral praktisch. Pudding op de grond, knippen en plakken aan een gigantisch knutselwerk waarvoor de tafel te klein is, schildertalenten die zich niet beperken tot papier: mijn vloer moet kidsproof zijn. Niet voor even, maar voor heel lang."

"Floorify combineert het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid."
DE REVOLUTIE VAN RIGIDE VINYL

Door te innoveren met rigide vinylplanken en -tegels combineren Pieter en Marie het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. "Eigenlijk doet Floorify nog beter, want onze planken en tegels zijn watervast en zo robuust als maar kan. De looks en het comfort in één."

"Zelf iets revolutionairs ontwikkelen: beter wordt het niet. Met Floorify hebben we dat gedaan."

SNIJRESTEN RECYCLEREN MET FLOOREVIVE: EEN WIN-WIN VOOR JOU EN DE PLANEET!

Je snijresten recycleren is heel eenvoudig met Floorevive, het recyclingprogramma van Floorify. Heb je na het plaatsen van je vinylvloer snijresten over? Gooi ze niet weg! Breng ze gewoon terug naar je Floorevive winkelpunt. Wij zullen je snijresten voor jou recycleren. Als dank voor je inzet voor de planeet, krijg je in ruil een gratis fles Conny onderhoudsproduct en planten we een  boom voor jou in Madagaskar!   


 Vind een Floorevive winkelpunt in je buurt

Marie genomineerd voor womed award 2021!

 
 

Marie is genomineerd voor de WOMED AWARD 2021! De jaarlijkse beloning voor de 'Onderneemster van het jaar'.


Samen met Pieter Buyck besloot Marie Callens vijf jaar geleden de sprong naar een eigen zaak te wagen.  Floorify innoveerde in 2016 als eerste in Europa met rigide vinyl vloeren met kliksysteem. 

Marie vindt het belangrijk om te blijven innoveren op product vlak, continu de service te optimaliseren naar haar klanten via lokale warehousing, digitale ontzorging en een sterk customer care team. Daarnaast gelooft ze heel sterk in de combinatie van een digitale strategie gecombineerd met een persoonlijke aanpak via innovatieve winkelconcepten. Haar ambitie is om met Floorify dé referentie in rigide vinyl vloeren te worden in Europa.


“Met mijn deelname wil ik andere vrouwelijke talenten aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. Het is nooit een goed moment om te starten, maar eenmaal de sprong gemaakt, komen opportuniteiten op je pad. Dan is het kwestie van focus te houden en heel duidelijk te weten waar je wel en niet voor staat.”
language