Facebook pixel
Floorify make-over: van een kille benedenverdieping tot een gezellige thuis
Dit koppel botste op de Floorify Cognac vinylvloer (F019) en werd meteen verliefd op de vloer én de voordelen.

FLOORIFY MAKE-OVER: VAN EEN KILLE BENEDENVERDIEPING TOT EEN GEZELLIGE THUIS

Stiekem droomden Amélie en Gilles van een prachtige parketvloer maar met twee katten en een kinderwens bleek deze vloer eerder een vloek dan een zegen. Aangezien de verhuisdatum ook met rasse schreden naderde en er noch tijd noch zin was om de oude tegels uit te breken, startten ze met wat een onmogelijke zoektocht leek : een vloer die ze zonder al te veel gedoe op hun bestaande tegelvloer konden plaatsen. Het koppel botste op de Floorify Cognac vinylvloer (F019) en werd meteen verliefd op de vloer én de voordelen.

Want geef toe,  allereerst is een oude tegelvloer uitbreken geen pretje, het kost geld en is niet meteen een ‘snel’ alternatief te noemen. Met een Floorify vloer is de klus in no time geklaard. Handen uit de mouwen, ondervloer uitrollen, klikken en klaar. Op enkele dagen tijd toverden ze hun benedenverdieping tot een warm geheel om die door de uniformiteit ook meteen ruimer oogt.

Kinderen heeft het koppel voorlopig nog niet, katten wél. En als we Amélie mogen geloven, dan maken die het soms nog bonter dan een actieve peuter. Niets leuker dan om een vloer in huis te hebben die krasvast, vlek- en waterbestendig is en dus uiterst gemakkelijk te onderhouden is. Van haarballen tot sprintsessies of een omver gegooide pot spaghettisaus. Let the beast go: je Floorify vloer kan tegen een stootje.

De liefde voor een parketvloer hoefden Amélie en Gilles bovendien ook niet helemaal op te bergen: Een Floorify vloer ziet er net als een echte houten vloer uit, zo eentje waar je bovendien ook ongestoord met blote voeten op kan lopen en die je huis meteen een graad of twee warmer doet aanvoelen.

De fashionista in Amélie ging bovendien nog een stapje verder: hun veranda en gang werd omgetoverd tot een trendy plek dankzij onze Terrazzo tegel (F024)! Net als in de woon- en eetkamer lag ook hier een tegelvloer. Die voelde niet alleen koud aan maar werd ook meteen zichtbaar vuil. Best vervelend als je weet dat ze elke avond hun fiets de gang binnenrijden en hun voeten weleens vergeten schoon te vegen. Floorify eroverheen en een plasje water of wat vuile voetstappen verdwijnen in de speelse Terrazzo spikkels. Handig toch?

Nog meer inspiratie? Surf dan zeker eens naar de blog van Amélie voor leuke weetjes omtrent haar make-over van de woonkamer  en de gang en veranda.

   

language